2011. december 9.

A kitaszított

Megszakad a szívem szegény szerencsétlen, kitaszított sporttársunkért!
Hogy lehettek ennyire tapintatlanok?
Hát nem látjátok?
- Éjt nappallá téve küszködik a vertikális legyezés népszerűsítéséért...
- Kérdések özönét zúdítja nyakunkba, naponta akár fél tucatot is...
- Könyörög a hozzászólásainkért...valósággal esdekel pozitív hozzáállásunk kiprovokálása érdekében.
- A 2011. év műlegyes vizének megszavazását is meghírdette...(jött is 6 szavazat)
- Annyira tiszteli sporttársait, hogy Angol Műlegyezőknek nevez bennünket, így nagybetűvel írva! Mi ez, könyvcím?
-Állandóan fitogtatja olvasottságát, jobbnál-jobb, témába vágó idézetekkel...de helyesen írni sem tud.

Na ide hallgass irsajani!!!

- Ha ellehetetlenítés tényállása miatt be akarsz perelni valakit, jelzem, hogy vállalom a vádlott szerepét!
- Ha nyilvános felületnek nevezed a blogodat, akkor jelzem, hogy a blogod pont annyira nyilvános, mint egy kertibudi. Kívülről sufni, belül tele van szarral! A külcsín nyilvános, a belbecs szánalmas!
- Igen, szánalmas vagy, mert egyebet sem papolsz, mint a saját módszered felsőbbrendűségét. Bevallom, kipróbáltam néhány ötletedet (miért ne?), de nem tudtál meggyőzni!
- Senki sem látott téged horgászni. Miért bújkálsz? Gyere el egy pecára, lássam hogy halat is fogsz, mutasd be mit tudsz! Amíg ezt a követelést nem teljesíted, joggal mondhatom, hogy minden képed, történeted és következtetésed hamisítvány, az egész blog egy kitalált szemétdomb, az olvasóközönség félrevezetését célozza meg.
- Ha az ellehetetlenítés tényállása fennáll, akkor a félrevezetésé is.
- Minden, téged ért kritikát, néhány sablonválasszal hárítasz el: kedvencem a "húshorgászat". Megint feltetted a híres "hogyan görbül..." képedet. Hol a harcsa, te agyahagyott? Le tudtad fotózni a görbülő botot, de a harcsát már nem?!
- Ne nézz hülyének mindenkit, ne hidd, hogy nem vesszük észre a hazugságaidat.
- Pisztránghorgászat fizetős tóból? Természetesen semmi probléma sincs ezzel, de ebből pisztránhorgászati tuti legyező módszert és csaliarzenált ajánlani egyenesen pofátlanság. Jól mondta Kyle: ennél már nincs lennebb. Igaz, fennebb se voltál, egy pillanatra sem. Soha!
- Na rinyálj azzal, hogy a blogod egy magánember naplója! Nem az! Ha az lenne, akkor nem kérnél egyfolytában hozzászólást az olvasó részéről.
A blogod egy sokak által olvasott, legyezőhorgászat álnéven futtatott félrevezetés.
Sokan olvassák, igen!
Az olvasók 90 százaléka tényleg röhögni jár oda, a többiek egyrészt tanulni szeretnének, de félrevezeted őket, másrészt meg csodálkozni, hogy meddig feszíthető a húr, hol van a határ?
Te irsajani!
Horgássz, ahogy akarsz, de ha elismertést is vársz ezért, akkor keress magadnak követőket, barátokat, divatos szóval "fan"-okat, győzd meg őket és ha valamely módszert a tieddel állítasz szembe, akkor számolj azzal, hogy ellenzőid is lesznek.
Ne hidd magad feltalálónak! Minden újítást, feltalálást BE KELL BIZONYÍTANI, nem elég leírni. Bizonyítsd be, hogy módszereid jók, követni valók. Lesznek követőid, ellenzőid is. De a legyezőhorgászat fogalmát a te flymániának nevezett mániáddal behelyettesíteni nem fogja senki. Tégy le róla örökre.
Egy legyezőhorgász sem fogja a természetjárás, a vízbe gázolás, a pontos legyeződobás, a finom, elegáns felszerelés-dédelgetés, a szebbnél-szebb, fogósnál-fogósabb legyek kötésének a feelingjét feladni.
Semmilyen vertikális (függőlegest jelent-tudtad?) baromságért, matchbotos bohóckodásért, fenekezős ücsörgésért, drop-shotos agymenésért, meg kitudja milyen agyrémért.
Kérdezz engem, a bolondot, van még néhány tuti flymániás bolond ötletem, pont nekem ne lenne?
Jön a tél, próbáld ki a műlegyes lékhorgászatot, de ne írásban, hanem a lék szájánál dideregve.
De vigyázz, nehogy vékony legyen a jég, mert még beszakad alattad, akkor nem fogsz több marhaságot összeírni és a blogod ott marad blogger nélkül!
Én szóltam!
A blogra meg ki lehet majd tenni a címkét:
IRTA IRSA, A KITASZÍTOTT, MEG NEM ÉRTETT FLYMÁNIÁS
Isten ments!
Nagyon hiányoznál!
Mindjárt elbőgőm magam...

60 megjegyzés:

  1. Névtelen10:09

    Eleinte azt hittem,hogy ez egy nem nekem való oldal,de ezen jót röhögtem:-D!Azthiszem böngészek még egy kicsit itt...

    VálaszTörlés
  2. Olvasgass, ha tudsz olvasni (néha a sorok között is)!
    Még fiatal az oldal, kevés az írás, de sok a téma.

    VálaszTörlés
  3. Névtelen2:31

    Igaz, hogy 6 hsz érkezett a 2011 műlegyes vize című hirdetményre, de a fele Jánosé. Azaz 3 szavazat. Figyeljétek meg, nemsokára megjelenik nagy betűkkel az eredményhirdetés, de sehol nem jelzi majd, mennyire nem érdekelte az embereket a dolog.
    Rezesrobi

    VálaszTörlés
  4. Névtelen2:39

    raadasul ahogy latom van egy orok temad is amirol naponta ketszer is irhatsz :))

    VálaszTörlés
  5. Névtelen7:11

    Nekem az eddig megjelent írásai alapján az a VÉLEMÉNYEM (ez nem büntethető), hogy egy szerencsétlen looserrel állunk szemben. Rongyosra olvasott "Hogyan legyünk milliomosok?" könyvek, amik egyelőre cseppet sem mutatják hatásukat. Gyűlöli, hogy, pozitív értelemben, senki sem említi, vagy csak igen kevesen. A szcientikusok és/vagy hasonlók siklót megszégyenítő sikamlóssággával csúszik ki a kérdés szorításából. Újra csak azt tudom mondani, egy sajnálatraméltó, szerencsétlen, akinek inkább egy százast kellene dobni a kalapjába, ahelyett, hogy basztatnánk. De amikor olyan jókat ír! Egyszerűen nem lehet kibírni! :D

    VálaszTörlés
  6. Nemcsoda,hogy otthagyta a felesége.-még időben :-D

    VálaszTörlés
  7. "irsajani
    A továbbiakban minden hozzászólást törlök innen, amelyik nem a feltett kérdésre válaszol"
    -talán ezért nincs annyi komment, pedig biztos százszámra dőlnek .

    Srácok, nekem ez már tényleg sokk
    ez már valami kafkai nem is tudom mi ...már sajnálom, de hát csak beírok én is , én hülye

    VálaszTörlés
  8. Névtelen20:31

    Szélmalomharc, Janit nem lehet érvekkel meggyőzni, csak a számlálóra megy. Ha pörög, akkor jól csinálja.
    Kéne nyomni egy resetet néha, akkor elhallgatna.
    Nincs itt egy hekker?!
    Egyébként a fAn jelenti a rajongót (mint FANatikus). FUn = vicc, tréfa, móka.

    VálaszTörlés
  9. Névtelen3:19

    Bohóc!
    Könyörgöm csinálj ebből egy bejegyzést:
    a múlt héten írtam Janinak, hogy ha annyira szereti a szavazásokat és van egy hangyányi önkritikája, tegyen fel egy szavazást, Szükség van-e a Flymania blogra? címmel?

    A válaszok ezek lennének:
    - igen, jó blog, mindenképpen maradjon
    - nekem mindegy
    - tűzre való, csak árt a legyezésnek

    Jani erre azt válaszolta, hogy pofátlan vagyok, de a kérésem törölte a blogjáról, többen jelezték is neki, hogy azért elolvasták volna, ha már válaszolt rá. Itt megtehetik.

    Nyilván fél. Elég egyértelmű, mi lenne az eredmény. Gondolom, a nyájeffektus miatt, véletlenül sem azért, mert röhej, amit művel.
    Rezesrobi

    Ui: Ha esetleg felteszed, töröld ezt a hozzászólást.

    VálaszTörlés
  10. Igen, igen, aztán fejbe vágsz, hogy Tőled loptam az ötletet.
    Itt az ötlet, megoldom valahogy, de néha még én is el-eljárok pecázni.

    VálaszTörlés
  11. John Smith0:49

    Engem azert elszomorit es sajnalom egy kicsit hogy nem tud tovabbfejlodni, es meg mindig a gebekkel harcol ami ugye vedett halfaj, meg mindig az evekkel ezelotti kezdokre jellemzo - legyezeshez koze nincs hulyesegeket basztattja toretlenul. Korbe-korbe jar , csak ez a kor nagyon kicsi, leginkabb ahoz hasonlit az egessz jelenseg mint amikor a kutyat seggbecsipi egy bolha, erre o elkezdi kergetni a sajat farkat korbe-korbe-korbe... Annyi a kulonbseg hogy egy kutya barmilyen hulye is legyen, ot perc utan megunja. De hat az ember az mas.
    A vilag minden reszen, az elet minden teren vannak ilyen "kirekesztettek" akik valojaban maguk valasztjak ezt a sorsot. Mivel az adott temaban kepzetlenek probalnak "ujitas" cimszo alatt bevagodni eszmeikkel oda ahol a dolgok komoly/logikus/tradiciokon alapulnak. Neha meg sikerul is nekik, de jelen esetbe a Magyar legyes kozosseg csak par szaz fo, szinte mind ertelmes ember kivetel 1 .
    Az ilyen remetekkel az a baj hogy mikor mar ennyi even keresztul mar csak daccbol is kitartanak a hulyesegeik mellett , elkezdik hinni a baromsagaikat. Igaz ezzel egyedul vannak de ez egyre rosszabb lessz, az egyen meghulyul, nem tud kulonbseget tenni jo vagy rossz , helyes - helytelen , karos - hasznos gondolatok kozott. Mig vegul megroppan.
    Remelem , baratunk eseteben ez abban fog kiteljesedni hogy elhagyja az olmot a legybol, mert a kirekesztettseg senkinek sem tesz jot hosszu tavon, elismerest pedig kontarkodassal ritkan lehet szerezni . Ahogy Neo sem tudott egybol repulni ugy a mulegyes forumokon is a lelkes kezdok (neha a haladokak is vannak pillanataik) kis hanyadanak sikerul csak egybol a normalitas hatarain belul mozogni.
    Persze hianyozni fog mindenkinek az a bolondos figura aki megannyiszor menevettetett bennunket foleg ilyen teli borongos napokon, mikor ujraolvasva azokat a remek blogbejegyzeseket (nem azokra gondolok melyek csak egy cimbol es alatta csak a folytatas felirattal veget is ertek) citromos mezes tejat szurcsolgetve hasunkat fogva fordultunk le a karosszekbol. De hat , elobb vagy utobb , mindenkinek megjon az esze ;-)

    VálaszTörlés
  12. "E-book (elektronikus könyvek) műlegyező horgászat témakörben.

    Horgászati módszerem majd 4 éve fejlesztjük, teszteljük és igen jó eredménnyel használjuk a gyakorlati életben.
    2012. április 5. én lejár a 4 év nyilvános blogírói tevékenységem. Ez után nekiülök PDF. könyveim megírásának. Részemről az egész egy fajta diplomamunka lesz saját részemre, mely az eddigi fejlesztések, azok eredményeinek, teszthorgászatainak “szakmai” esszenciája tartalmazza majd.
    Ezzel feláll írásos formában önálló műlegyes horgászmódszerem igen erős alapokra helyezett váza. Maga a rendszer az általam eddig ismert horgászmódszerek közül a legsokrétűbb, leg élménydúsabb és leghatékonyabb horgászati mód, általában véve. Csupán ezek a könyvek segítségével és módszerem teljes rendszerbe foglalt átlátásával, feleslegessé válik az Angol klasszikus legyező horgászat, véleményem szerint. A rendszerem nem szorul kiegészítésre, önállóan megállja a helyét a magyarországi viszonyokat és halfaunát tekintve.
    (Ettől függetlenül a továbbiakban is fejlesztjük, építjük majd azt, csupán abból az okból, mert szeretünk fejleszteni.)

    A könyvek kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. Azoknak az érdeklődőknek (magánembereknek) lesz módjukban ajándékként megkapni, elolvasni azokat, akik (fizikailag, anyagilag) részt vesznek támogatóként a horgászati mód 4 éves fejlesztése, tesztelése, eszközhasználata és egyéb kiadásai során felmerült költségek finanszírozásában.

    A következő témájú könyveket szándékozom megírni......"
    http://irsajani.wordpress.com/author/irsajani/

    VálaszTörlés
  13. Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Támogassuk?
    Ne támogassuk!
    Nincs több rózsaszirom...

    VálaszTörlés
  14. Névtelen12:30

    Polibogaras témához írtam egy hozzászólást ami nem jelent meg pedig semmi rosszindulat,és bántó szándék nem állt benne sőőt még a keresztnevem is odaírtam!Problémát számára talán csak az jelenthette,hogy az általa agyondícsért polibogarak mellett(amik kétségkívül sikeresek)bátorkodtam megemlíteni pár szintén jó úszóképességű,és szintén eredményes legyet(Goddard Sedge,Royal Wulf,Hummpy....)!
    János!A hiba az ön "készülékében" van.

    Dani

    VálaszTörlés
  15. Izsvany22:50

    "Ime az ember ! Aki felfedezte seggen a lyukat es onnan egy csomo mindent kepes elohuzni !
    BRAVOOOO! Nem mindennapi teljesitmeny , raadasul ha ezt valaki 4 even keresztul kepes folyamatosan csinalni en megemelem a kalapom es pukedlizek is elotte ! Kar hogy csak tavaszra lessz a konyvbol valami:( Szerintem tamogatni kellene az ugyet, hogy minel hamarabb osszegyujtse a sok szarsagot amit e 4 ev alatt elokotort. Nevetve konnyebben atveszelnenk atelet is, ez mindannyiunk erdeke!

    Csak vicceltem :P

    VálaszTörlés
  16. Atya?11:32

    És megteremté az Úr a Vertikális Individualizmust...
    http://irsajani.wordpress.com/2011/12/15/a-valtozas-anatomiaja/

    VálaszTörlés
  17. Névtelen8:11

    Bolond mennyit kapsz a Műhosz-tól ezért a blogért ? Utalnak vagy KP ? :):)

    "Igen János, és Bin Laden is csak véletlenül kanyarodott a WTC-be meg a Pentagonba, igazából a 4 eltérített gép a Morgó patakot, a Népszigeti-öblöt, az Omszki-tavat és egy nagy méterárú boltot célzott meg Pesten.

    A Bolond mindenkit karakíroz, a ceefff-et talán így, mivel onnan is ki lett anno téve.

    De tudod te ám ezt…… csak befagytak a vizek."

    De persze gondolom ez nem jelenik meg a legújabb cikke alatt. ÁÁÁÁ Bolond há' felgyújtod a tüzet megint. :) Pedig már csak pdf lett vóna.

    zotyó

    VálaszTörlés
  18. Névtelen9:23

    Hal!
    Két napja furdalja az oldalam hová lett IJ "lássunk tisztán: hányan vagyunk? szavazás"-a... azt hiszem a Mester ezen diadaláról lemaradtam...
    Egy mindent elolvasó olvasó

    VálaszTörlés
  19. Zigi10:12

    Jani oldalán azt olvasom, hogy megtévesztő ceeff illetve Műhosz e-mailekkel, s tudom is még mivel ékesíted magad. Nem tudom, pontosan hogy s mint került a ceeff és Műhosz ide, csak szeretném ha eltűnnének innen és persze onnan is. Te sem örülnél neki, ha a te céged nevével manipulált e-maileket küldözgetnék.

    Semmi közöm hozzá, időm sincs rá, és nem is érdekel a Janival folytatott piszkálódó adventi e-mail ajándéksorozatotok. Ahhoz sincs, hogy te nyilvánosan vállalod-e magad, de ne bújj más háta mögé. Szeretném, ha minél hamarabb tisztáznád ezt a félreértést.

    Üdv Zigi

    VálaszTörlés
  20. Ékesíti a rossznyavalya. Az ékesítéshez először is ékszer kellene, de az momentán hiánycikk.
    Az úgy történt, hogy anno regisztráltam a ceeff-re, ezzel az email címmel, ahonnan aztán jól kidobtál. Kényelemből nem változtattam meg a címet, mert szerintem semmi köze sincs egyiknek a másikhoz. És hogy Jani mit ír össze-vissza az csupán oldalának látogatóit érdekli.
    Látom téged is!
    Sebaj, orvosoljuk, ezen ne múljon lelki békéd.

    udvaribolond

    VálaszTörlés
  21. Névtelen0:54

    Na most mi van? Semmi bulvár?
    Uborkaszezon?

    VálaszTörlés
  22. Szárítom a kötényemet és az összes papírzsepimet, mert telesírtam őket, leb@szott a főnök és irsajani is csúfolódott velem.
    Velem, aki nekik csak és kizárólag jót akart.
    És tessék, ez a köszönet.
    Amint egy icipicit összeszedem magam lelkileg, megpróbálok kisajtolni valamit szűk-gyenge agyamból.

    VálaszTörlés
  23. Névtelen1:24

    én is úgy gondoltam

    VálaszTörlés
  24. Ja, de előbb föl kell vennem a fizetésemet a ceeff-től és a járandóságomat a Műhosztól, addig nem írok semmit!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. Atyafi9:45

    http://steveolsonhun.wordpress.com/2011/12/21/gebezes/

    VálaszTörlés
  26. Névtelen11:52

    Feltéve,hogy be voltál jelentve,mert anélkül bizony könnyen azt kapod,hogy "hát te meg ki vagy,és mit akarsz":P

    VálaszTörlés
  27. Névtelen5:42

    "Az első melles csizmám története.

    Egy szép nap Tomi felhívott, hogy elég a partról való horgászatból, nézzük meg a vízbe gázolva, mit lehet fogni a Zagyva benőtt részein. Milyen is a vízből meghorgászni azokat a helyeket, melyek a partról nem elérhetőek? Megy melles csizmát venni. Talált egy helyet, ahol olcsón lehet melles csízmát venni. Mondjam hányas cipőméret kell! Bediktáltam.
    Nagy öröm töltött el, hogy lesz nekem is melles csizmám. Aztán eszembe jutott, hogy sajnos jelen pillanatban nem fér bele a kiadásaimba egy jó darabig. Felhívtam, megköszöntem és mondtam, hogy sajna nem tudom most megvenni, mert egy ideig nincs rá pénzem. A telefonbeszélgetés után hát mit is mondjak, nem volt túl jó kedvem. Majdnem meglett az első melles csizmám, na de ennek annyi.
    Igazából két dolog tartott vissza eddig egy ilyen csizma megvételétől.
    Nem tudtam merre induljak a vásárlással kapcsolatban, másrészről nem szerettem volna horror árú terméket venni melles csízma címen.
    (Arra gondoltam, hogy a Zagyván a dzsungelbe minden szét megy minőség ide, drága ár oda.)
    Aztán eljött a következő horgásznap. A vízpartra érve, a kocsiból kiszálva elővett egy becsomagolt melles csizmát. Gondoltam, nekem is ilyenem lett volna. Na most már mindegy…
    És ekkor a kezembe nyomta és azt mondta: ez a tiéd!
    (Itt szerintem furcsa, megdöbbent arcot vághattam.)
    Majd elővett egy másikat a saját részére.
    (Itt tudatosult bennem, hogy az tényleg az enyém lesz.)
    Na itt “madarat lehetett volna fogatni velem”.
    Aztán eszembe jutott, hogy nincs rá pénzem.
    Mondtam neki, hogy nem tudom megvenni.
    Ajándék, mondta.
    Aznap a boldogságom tetőfokára hágott, és egy sikeres műlegyes horgásznapot tudhattunk magunk mögött, sok megfogott domolykóval. Azon a horgásznapon és az azt követő néhány horgásznapon több domolykóra való csalimozgatási mód lett kifejlesztve, ami e nélkül a csízma (önzetlen ajándék) nélkül nem történhetett volna meg.
    Köszönet ez úton is érte!

    Ui.
    A mai napig ezt a melles csízmát használom."

    Helyesírás: 2 alá
    Fogalmaszás: 3 alá
    Stlisztika: 2 alá

    VálaszTörlés
  28. Azt hittem, hogy a pisztrángos bejegyzésnél tényleg nincs lennebb, de:
    ECCE HOMO PRIMITIVUS PSEUDOSAPIENS IRSAJANENSIS ANALFABETICUS !!!

    Van lennebb!
    Nem volna baj, ha csak a szakmáját csinálná, oda nem kell írónak lennie.
    Egy ilyen fogalmazásért az általános iskola VI. osztályában max 3 alá kaptam volna.

    VálaszTörlés
  29. Névtelen8:18

    A számok nem hazudnak!

    Az első év olvasói nézettsége: 11 544.

    A második év olvasói nézettsége: 106 503.

    A harmadik év olvasói nézettsége: 132 480.

    A jelenlegi még nem lezárt év nézettsége: 171 113.

    Ez azt jelenti, hogy a magyar horgászok többségének van humora és szeretnek felszabadultan nevetni.

    VálaszTörlés
  30. Névtelen9:24

    Elszomorító,hogy helyesírási,és fogalmazási hibákon lovagoltok.
    Javaslom közöljetek valamilyen felületen saját írást ami mondjuk nem a másik fikázásából áll,hanem saját önálló gondolat pl.,és várjátok a reakciókat.
    Nem vagyok Irsa Jani párti,de ez már unalmas,hogy ilyesmin fennakadtok.

    VálaszTörlés
  31. Névtelen9:28

    ..és még valami "Fogalmaszás" is csilagos ötös!

    VálaszTörlés
  32. Névtelen9:32

    Na ez tuti Pupa vót.

    VálaszTörlés
  33. Névtelen9:36

    Az olvasotáborom nagy részét igenis nagyon érdeklik a vertikális rezegtetéseimböl származtatható halak és különbözö élölények széles skálálya valamint az inovativ találmányaimbol adodó nagyszerű horgászmodszereim sokszinüsége és remeksége. A balin tudvalevelelőőleg nagyon szálkás hal és nem snassz megfogni de az igazi horgász gébre vadászik méghozzá morMiskát rezegtetve szaporán és hejesen.

    VálaszTörlés
  34. Kedeves "Névtelen"!
    Sok-sok felületen sok-sok írás születik és sok-sok reakció jön ezekre.
    A gondolattal meg kell barátkozni: ez itt egy fikázó blog, ez a bejegyzés egy kártevőről szól, aki minden, de MINDEN szempontból káros a legyezőhorgászatra. Nemcsak a vertikális marhaságai miatt, hanem a kizárólagosságot hirdető hazug, kitalált, már-már ámokfutó megnyilvánulásai miatt is.
    Nézd el nekem, hogy "kiselejtezése" érdekében minden lehetséges eszközt fel fogok használni.
    Ez az egyik.
    És ha ez nem elég, akkor van még egyéb is az udvaribolond tarsolyában.
    A játszmát végigjátszom, ez a gügye, hülye idióta nem fog itt virítani és eszet osztani egy olyan közösségnek, amelyik tudja, hogy mit jelent a legyezőhorgászat, a maga nemes értelmében.
    Egy bunkó ne osszon észt (se litvánt)! Egy analfabéta ne írjon!
    Megakadályozni persze nem tudjuk, de engedtessék meg nekünk legalább a röhögés joga.
    Esetleges követőit pedig világosítsuk föl a guru valódi személyiségét illetően.
    Bocs, hogy egy pillanat erejéig komoly voltam!
    Nem fog sűrűn előfordulni.

    VálaszTörlés
  35. "A balin tudvalevelelőőleg nagyon szálkás hal"
    A "szálkás" -t sok k-val írjuk. Annyival, ahány szálka van a halban.
    Na!

    VálaszTörlés
  36. Ja, és a sokszinüség így helyes:
    soxínűség.
    Nemtuttad???

    VálaszTörlés
  37. Névtelen11:57

    Szervusz "udvaribolond"!
    Időnként benézek ide,de sajnálattal látom,hogy nem írsz mostanában cikket vagy én nem látok jól!:-O

    Nem,nem "pupa" írta...lottót most ne tölts ki. :-)
    Maradok "Kedeves Névtelen":-) hisz a "mi bolondunk" sem írja le itt nevét,és szentül hiszem,hogy mail címem alapján pontosan tudja ki vagyok,mert ha jól "tévedek" tudom ki ő.

    U.i.:Két ünnep közt visszanézek remélve,hogy addig lesz új "ferde írásod" bármelyik legyesről.
    Fa alá írhatnékot kívánok neked!

    VálaszTörlés
  38. "Kedves Névtelenek"!
    Akkor szoktam írni, ha:
    1. Megrendelőim megrendelik (ceeff, Műhosz stb.)
    és előre ki is fizetik.
    2. Ha valami személyesen nekem is b@ssza a csőrgősipkámat.
    3. Válaszolok valamely hozzászólásra, bár nem mindenikre szoktam, időhiány miatt.
    4. Csak úgy...

    Az email címeket egyáltalán nem figyelem, a blogger különben sem tudatja a hozzászólók adatait.
    A hozzászóló neve sem érdekel (a pupá-s hozzászólást nem én írtam), ha leírja jó, ha nem, hát nem, ez itt nem az NBH.
    Nyomozni is csak annyit szoktam, amennyi szükséges és csakis a törvényes keretek között (bár egy bolondnak sok mindent elnéznek, és mivel bolond, nem is lenne büntethető).
    Ide mindenki azt ír, amit akar, moderálni sem szoktam. Ízléstelenségek esetén majd közbe lépek (eddig ilyenre nem került sor).

    U:I:
    Próbáltam ferdén írni, de a szövegszerkesztő csak vízszintesen és függőlegesen (értsd: horizontálisan és vertikálisan) engedi.
    Csendes, meghitt Karácsonyt mindenkinek!

    VálaszTörlés
  39. A
    s
    z
    ö
    v
    e
    g
    s
    z
    e
    r
    k
    e
    s
    z
    t
    ő


    m
    á
    r

    i
    n
    n
    o
    v
    á
    c
    i
    ó
    n
    a
    k


    s
    z
    á
    m
    í
    t,


    m
    e
    r
    t

    v
    e
    r
    t
    i
    k
    á
    l
    i
    s


    s
    z
    ö
    v
    e
    g


    b
    e
    f
    o
    g
    a
    d
    á
    s
    á
    r
    a


    i
    s


    h
    a
    s
    z
    n
    á
    l
    h
    a
    t
    ó és akár még horizontálisan is írhatunk bele.

    Jó dolog
    látni,
    hogy már itt
    sem
    találkozunk a régi típusú angolszász

    szövegszerkesztő
    programmal.

    VálaszTörlés
  40. Mit Pupáztok?
    Nem értek semmit! :-(

    VálaszTörlés
  41. Névtelen4:59

    Én arra szavazok hgy egyszerre zárjon be Irsa Jani és "két éve legyezek, 40 legyező botom van" Brucis szemétdombja is.

    Puszi

    VálaszTörlés
  42. Senki sem kérte itt a szavazatodat!
    Miért is kellene bezárniuk?
    Sajnálom, de egyik fölött sem rendelkezem.

    VálaszTörlés
  43. Mi az a "Burcis szemétdombja" ?

    VálaszTörlés
  44. Miért kell állandóan, mindent fikázni?

    VálaszTörlés
  45. "Brucis szemétdombja" a "flyfishing hopes". Sok botorság van ott azon is, de szemétdombnak nem nevezném.
    Mindegy...
    Leírtam, a vélemény szabad, addig amíg nem ízléstelen.
    Bár az ízlés: "de gustibus nom disputandem"
    Mondta Guszti barátom!

    VálaszTörlés
  46. Elolvastam J. legújabb írását... Valaki nemrégiben azt tanácsolta nekem, hogy nem szabad bántani mert, hát ugye... Szóval értitek... Nekem már régóta gyanús volt az állandó királyi többese és a mostani írásai már másról is árulkodnak. Persze a paródia jogát ezentúl is fenntartom, de nem szándékom bele rúgni a csávóba. Bár ő szerinte én ellenblogolok. :-O Részemről a téli estéken, teát szürcsölgetve kitűnő választás J-t olvasni. :-)

    VálaszTörlés
  47. "VEGYES LEGYES LEVES"
    Lájk!Jó, hasznos, Humoros .

    VálaszTörlés
  48. Névtelen9:04

    E vegyes levesben a legyes blogok szerepelnek.
    Ha valaki még ismer más legyes naplókat, kérem jelezze, hogy ki tudjam tenni ezeket is a pellengérre.

    udvaribolond

    VálaszTörlés
  49. Öreg világosíts már fel mi az a "valyája" ? beütöttem a gugliba de nem dobott ki semmit :) .

    VálaszTörlés
  50. Sanya(valyája)
    Nyavalya (nyavaja)= betegség, kór, kórság...
    Namostmá' világos?

    VálaszTörlés
  51. így már igen de én kigyógyultam :-)

    VálaszTörlés
  52. Aha, csak azt hiszed!!!
    Figyellek ám, kötsz ezerrel.
    Mit szólnál egy jó pecához, ahol van hal, jó társaság és szép környezet, mi?
    Na, BUÉK !!!

    VálaszTörlés
  53. BUÉK! majd egyszer biztos összefutunk, különben is ma van a napja hogy leleplezzenek :-)

    VálaszTörlés
  54. ... már leleplezte magát, szóval majom :-)

    Durvul a hangnemed, inteligencia elszökkent B. !?

    VálaszTörlés
  55. Pupesz!
    Na nem tetszik, ne olvasd (ugye ez elég durva volt?), foglalkozz a receptjeiddel!

    VálaszTörlés
  56. Névtelen15:28

    Elgurult a gyógyszere:-)

    "-Áll ön bármilyen gyógyszeres kezelés hatása alatt?
    -Tudomásom szerint nem!
    -Pedig az lehet,hogy használna."

    VálaszTörlés
  57. Névtelen11:14

    "Ha ellehetetlenítés tényállása miatt be akarsz perelni valakit, jelzem, hogy vállalom a vádlott szerepét! "

    Rendben!

    Írd le, hogy hívnak és egyéb atadaidat és essünk neki a projektnek!
    Ne csak szájhős legyél, legyél férfi!

    Dobd be az oldalamra a perhez szükséges adataidat és mutasd meg, hogy férfi vagy, nem egy gyáva féreg.

    Várom.

    I.J.

    VálaszTörlés
  58. Névtelen4:45

    Kedves János!
    Te sem vagy egy bátor ember ám!
    Tök normális bejegyzéseket is kimoderálsz a lapodról!
    Csak azért mert nem értesz egyet velük vagy esetleg igazuk van a beíróknak!
    Légy férfi ne moderálj csak olyat ami nem tűr nyomdafestéket!
    üdv

    VálaszTörlés
  59. Névtelen10:14

    Ja, s akkor "ellenblogok" sem lennének.

    VálaszTörlés