2018. november 20.

A facebook nem felejt! Pintér vitéz horgászvizsgája

A Legyezőhorgászat nevű csoport egyik bejegyzését egy lelkes olvasónk mentette meg az enyészettől. 
A bejegyzés elkövetője, mihelyst kiderült, hogy lószarja van neki, nem instruktori vizsgája, szégyenében, vagy dühében, törölte a bejegyzését, pedig a bejegyzés pandantját képező videó igencsak jól sikerült.
Íme az ominózus történet:


Ákos Szalay: Azt hittem egy multis video lesz, de mégse. Azért ott a susnyásban dobálni hááát... Profi munka

VéPé Zé
Érdekes, de pl magamat nem tartom valami hű, de hajj de jó dobónak. Oké, 15 éve tolom, megcsináltam az instruktori vizsgákat, meg elboldogulok, ami ide kellett is. A gájdom Raciel, nem volt egy nagy jedi. A fő-fő gájd, Felipe viszont ügyes: neki gájd sulija is van, gájdokat képez ki, hogy ne az olaszok, amik zsebeljék be a lóvét. A másik két csónakban volt egy kanadai meg egy angol faszi, na, azok viszont botrányosan szarul dobtak. Erre mondta Felipe - aki engem az egekig magasztalt, pedig mondom, nem tartom magam nagyon jónak - , hogy igen, sokat dolgoznak, hogy legyen egy ilyenre zseton, s ebből eredően keveset horgásznak, de akkor viszont eljönnek egy ilyen túrára.

Tamás Bartucz
Szia! Melyik szövetségnél csináltad az instruktori vizsgát?


VéPé Zé
Nem itthon. A hazai pélóméregetésből pár éve elegem lett...Breck Gábor
Tamás Bartucz utánanéztem! Egyik szövetségnél sem szerepel, mint vizsgát tett instruktor. Mondjuk ez nem baj, csak gáz!

VéPé Zé
Hát, kisbarátom, inkább ez a gáz...semmi sem változott...

Breck Gábor 
VéPé Zé!  Hozzám beszélsz? Elárulnád, hogy melyik szövetségnél tettél vizsgát?


Tamás Bartucz
Nem tudom, hogy a kisbarátom kinek szólt de igazán nem is számít... Tényleg csak az érdekelt volna, hogy melyik szövetségnél csináltad?

Innen már csak töredékek maradtak fenn az utókor számára. Miután kiderül, hogy hazudik, bevakkant még egyet sporttársa személyét illetően, amire az imígyen válaszol:

Breck Gábor
VéPé Zé! Vé, mint vitéz, ha jól tudom; nem látom, hogy mennyiben különbözik nickneves átláthatóságod (Helix stb) máséitól. Arról a "15 évről" pedig, amely alatt a konkrét pélóméregetéseidről pont te lettél hírhedt a hazai legyezőhorgászatban, megnyugtatlak, hogy vannak még "a szakmában" mások is, akik nem pink-színű botokkal, high-end cuccokkal és nemlétező instruktori papírokkal menőznek, hanem elkerülve az ízléstelen hazudozást, igenis hozzájárulnak a sport fejlődéséhez, amihez néha hozzátartozik a gyomok kikapálása is. 
Végül, maradjunk tehát annyiban, hogy az instruktori vizsgádat egy messze-messze galaxisban tetted le, mint 

"member of the Danielsson ambassador pro.", mint kivételezett frakkos vitéz nagymenő, akinek bárki (aki hülye) bemondásra elhiszi ezt.
"kisbarátom"


PS: a video nagyon jó, mondhatni "menő".


(Gyomok kikapálása folyt. köv.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése