2019. július 24.

A zöld övtatyó rossz ómen


Lúzer FC
Figyelem a Mohosz legyezőhorgászattal kapcsolatos cirkuszi mutatványát, azt az álságos viselkedést, amit produkált az utóbbi években..

Azt vettem észre, hogy az utóbbi idők zavaros állapota, a Mohosz sunyi viselkedése miatti bomlás megállt, a helyzet kezd letisztulni.
Egyik oldalról a "részt veszek a Mohosz versenyeken, mert így olcsóbban jutok országos engedélyhez", vagy
"Egyetlen lehetőségem, hogy különleges helyekre eljussak akkor van, ha kinyalom Zigi ülepét", vagy
"Lesz kilenc versenyző és a Mohosz az első tízből választ csapatot" elv szerint könnyedén be lehet kerülni a csapatba stb stb.
Lett is ennek az elvnek gyönyörű következménye: a legutóbbi, montenegrói versenyen a Mohosz csapata utolsó lett, még a norvég női csapat is előttük végzett!


Itt a végeredmény:
A szégyentábla
A vidám norvég lányok, akik ránk ragasztották
az "Európa legszarabb csapata" címet.
Megérdemeltük!
Másik oldalon pedig a józan ész mentén cselekvő emberek, akik rájöttek és elfogadták, hogy legyezőhorgászat terén az előszobában sem vagyunk.
Ez így megy évek óta. Soha, egyetlen versenyen sem tudtunk kikecmeregni az utolsók rajából, mindegy, hogy milyen összetételű volt a csapat. Ez nagyrészt annak tudható be, hogy nincsenek igazi, versenyzői vénájú legyeseink, az évi 5-10 horgászat nem elegendő, főleg azokkal szemben nem, akik 100-150 napot töltenek a vizen.
Sokatmondó az a hozzáállás, hogy például a németek és románok sem neveztek erre a versenyre, mert nem tudtak ütőképes csapatot felállítani.
Kimentünk Montenegroba és lealáztak, csúfosan lealáztak.
Kimentünk Szlovákiába, megverve távoztunk, s folytathatnám Norvégia, Bosznia, Szlovénia. Mind-mind bukás, megszégyenülés. Ezt egyáltalán nem enyhíti az a tény, hogy egy-egy "versenyzőnk" néha jól szerepelt.
Elemezzünk?
Mit lehet várni egy olyan csapattól amelyikben 2 olyan "versenyző" van, akik életükben max ötvenszer horgásztak legyező módszerrel?
Mit lehet várni egy olyan csapattól, amelyikben olyan "celeb" lehet tag, aki a legyezőhorgászat alapfogalmait is keveri, de sorozatcikkeket publikál a Magyar Horgász lapjain.
Mit lehet várni egy olyan csapattól, amelyiknek 2 tagja olyan súlyfelesleggel rendelkezik, ami eleve hátrányt jelent a vízből ki, vízbe be versenyben, ami tudvalevően nagyon fontos és jó erőnlétet kíván. Nem elég szeretni a legyezést,, a versenyhez sportoló alkat kell és nagy tapasztalat.
Nem véletlen, hogy a legtöbbet horgászó egyik csapattag aránylag becsülettel helytállt.
De mint tudjuk, fejétől bűzlik a hal!
Nos: ez itt a fej:


A "csapatkapitány".
A zöld övtatyó ott lapul a barna gázlóban
Mit lehet várni egy olyan "csapatkapitánytól", aki a hazai legyezőhorgászat legelutasítottabb alakja? Aki röpke tíz év alatt két fórumot semmisített meg, az elsőt egy orbitális hazugsággal, hogy ti. elveszett a jelszó, a másikat pedig (CEEFF) saját maga jogosultságával visszaélve, teljesen megsemmisített, több év munkáját téve SZÁNDÉKOSAN tönkre. Több szakcikk, írás, fénykép, stb stb. tűnt el egyik napról a másikra, örökre. Mindezt aljas bosszúvágyból. Ez az alak akarja összefogni a legyező-versenysportot?
Ez a hazug, csaló, törtető legyes-madame a hitelesség szimbóluma a Mohosz-nál?
Mit ér ez az ember? Egy zsák szart, nem többet, aki meg ezek ellenére hisz neki és vele tart, az meg a legyes kupleráj alkalmazottja, vagyis legyeskurva.
Semmit nem épített, csak rombolt és rombol továbbra is. Suttogva terjeszt álhíreket, mocskol embereket, akik nem hagyták szó nélkül az aljasságait, mószerol a Mohosz-nál, erőszakkal magának vindikálja a "csapatkapitányi" titulust, holott nyilvános szavazással egyértelműen elutasították.
Ideje lenne, hogy a Mohosz észhez térjen és két lábbal rúgja ki ezt a szélhámost a legyezőhorgász-sport közeléből is. Sok probléma azonnal megoldódna.



Szedett-vedett társaság, akik Magyarországot hivatottak képviselni
egy európai versenyen.
Létezik, hogy egyforma nadrágra sem futotta a Mohosz
"feneketlen pénztárcájából"?
Mindenki rajtunk röhög, el kell olvasni a kommenteket.

Naszóval: SZÉGYEN!




2 megjegyzés:

  1. Hello Bolond,

    Hol lehet olvasni az utolsó képnél említett kommenteket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zárt legyes csoportok itt-ott Európában.

      Törlés