2015. június 18.

Mülegyezö világbajnokság 2015. Az elsö nap


AA biciklin
Máris megkaptuk az első tudósítást.
A tegnap a versenyzők érkezését követhettük figyelemmel.
AA ezzel az e-mail-lel jelentkezett be (a cím élő, lehet rá ötleteket is küldeni neki).  aranyos.angyalka.jajce@gmail.com
A levél mellékletében fotókat találtam. Hát bizony az a helyzet, hogy az AA által megadott képaláírásokat - kevés kivétellel - nem lehet közreadni, mert abból sajtóbalhé lenne, így hát inkább a szerkesztő egy icipicit kozmetikázná, mert nem akarja bajba keverni riporterét.

Azt írja, hogy  a szállodába érkező versenyzőktől- már akihez hozzá lehetett férni- kért egy-egy autogramot, fényképpel, ha lehet. 


Ez meg ki lehet? Eláruljuk, hogy Kubából érkezett és azt állítja, hogy ez egy fiatalkori képe:

Házaspár, ezüstlakodalmukon készült a kép. A hajdani szerelmi mámor mára átalakult a "kitartok emellett az ember mellet, mert ez még mindig jobb, mintha nőzne, vagy kocsmázna" tipikus horgászfeleség alapvetésévé. Mit tehetne mást, megy a férjével horgászni. Elválni nehéz Írországban. Az már sokkal komolyabb teljesítmény, hogy mindehhez mosolyogni is kell (néha-néha és nyilvános helyeken egy-egy fotó erejéig). Még a versenyre is elkíséri hites urát. Szülinapjára meg lila nyakkendőt szokott ajándékozni:


Ismeretlen katona Finnországból. Láthatóan rendesen el van eresztve. Ilyen zord időjárás azért remélem nem lesz itt a verseny alatt:


Trópusokat megjárt másik ismeretlen katona. Itt pont a Tiszán hajkurássza a balinokat vendéghorgászként. Mögötte valami Viktor nevezetű helyi arc gájdol, de a nevére nem emlékszik pontosan, csak arra, hogy a pali nagyon cseles volt:


Ne gondoljátok, hogy tőlem ijedt meg ez a srác. Ez csak egy hülye selfie. Amúgy meg rém aranyos, csípem a szakállát. És olyan mackós...Egyébként kanadai. Ne gondoljatok semmi rosszra, ebből csak jó dolog sülhet ki.


Dzsungelharcos. Fegyverarzenáljára kissé borzadva gondolok. Hosszú, vastag bottokok, a gázlónadrágja takarásából kidomborodó csalik. ÚÚÚÚÚH...


A klasszikus "fogjunk pontyot műlegyező módszerrel minden áron", a jelenlegi agyament legyezőhorgász trend képviselője. A másik véglet a gébért gebbedés. Az a gyanúm, hogy eltévesztette a házszámot, mert itt állítólag leginkább és nagyrészt hegyi vizeken fog nyomulni. 
- Nem számít, akkor is fogok itt pontyot műléggyel! - nyilatkozta határozottan. Az az érzésem, hogy nem is százas.


Ő véletlenül került ide. A helyi fogászati klinika előtt kaptam lencsevégre, ott állt sorba sorszámért, amit - gyenge angoltudása ellenére is el tudott mutogatni, úgy hogy mutatta fogait, ágrólszakadt séróját, valamint üres zsebeit. A bal felső szemfoga egy birkacsontba tört bele, amit úgy mutogatott el, hogy: 
- Beeeee, beeee, Bond, James Bond, reccs, reccs.



Hiába, no, a csapatszellem...Tizenéves koruk óta együtt járnak pecázni. Annyit ücsörögtek egymás mellet egy csónakban, hogy egy adott pillanatban a válluknál összenőttek.
Egyébként a sziámi csapat képviselői.


Japán harcos. Szemkinyomo Betojo. Csak tenkara felszerelést hozott magával. És egy halom képregényt, de lehet, hogy a pornólapokat is komázza, mert ferde szemrésén keresztül úgy rámvillantott, hogy a tangabugyim jobb pántja azonnal elszakadt. Kéjesen szemlélte, ahogy a maradék lecsúszik a bokámig.



Florida, júesszéjj. Besszelő harcos, aki elmondása szerint nagy hangsúlyt fektet a nőkre, no meg súlyt- sütötte el hülye poénját ki tudja hányadjára nekem. Mérete XXXXXL, de ez csak a derekára vonatkozik. Amint a promó-fotón is látszik: nagy ember kis bottal jár.





Ráadásul figyelmes is. Ezekkel a gyönyörű fülbevalókkal ajándékozott meg. Viselni is fogom, fülembe aggatom őket, ha jól emlékszem, van egy pink naci a motyóim között. A fekete Nike-cipőmmel meg piszokul jól fog mutatni. Jut eszembe, kell vennem egy új tangabugyit, a helyi butikban csak olyan nagyis fazonokat lehet kapni. Segítséééééég!!!



Kanadai csapattag. Milyen jó lehet nekik, még a havon is hal terem. Szerintem ez egy szivárványos csuka. Nem?




Egyik svájci versenyző. Családja a Bodeni-tó mellett él, még a viking megszállás óta, amikor egyik ősapja, Hödr Hödresson meggondolatlan etyepetyébe (dánul kneppe) keveredett ősanyjával Hildegaarddal. Vérében maradt a viking virtus, a kalandozás, a nélkülözés-tűrés, a kereskedelmi érzék, no meg a halászat szeretete. Most már legyez, nem legyeskedik bögyös vend asszonyságok körül.




Ő pedig a Knapek Horogkovácsoló Manufaktúra reklámarca. A szakállas, aki a szakáll nélküli horgok reklámozására adta a fejét. Amint látszik, szinte a szemét is.




Holland élharcos. Elmondása szerint sokfelé megfordult már életében, főleg olyan egzotikus helyeken, ahol hasonló kellemes társaságban tölthette idejét és költhette pénzét terítőkre meg kerítőkre. Szerintem ide Boszniába is hasonló céllal érkezett, csak elfelejtette, hogy alapvetően ez egy muszlim ország. Ha nem vigyáz magára, még kiherélik.




Jé, ez meg egyik szerkesztőnk, alighanem maga a főszerkesztő.
AA így kommentálta ezt a képét (privát üzenetben):
- Na , ide hallgass, te köcsög! Ide küldesz engem szarér-hugyér a sok buzi szemétláda, agyahagyott legyes közé, hogy fényesítsem és istenítsem őket, te pedig félrészegen szunnyadsz az egyetlen jajcei kupleráj vendégvárójában. Ott vettelek lencsevégre.


Én meg ezt válaszoltam Neki:
- Drága Angyalkám. Mondd, honnan a kurva életből tudtad meg, hogy én is ott vagyok?
Csak nem jártál Te is ott, csak úgy lazán, "véletlenül"?
Puszil,
a Te őszinte híved.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése