2015. június 16.

Helyszíni tudósítás a 2015 évi Mülegyezö Világbajnokságról

A blog szerkesztősége örömmel tudatja a magyar műlegyező társadalom érdeklődő tagjaival, hogy világraszóló esemény előtt állunk!
Még egy nap van hátra a kettőezertizenöt évi Műlegyező Világbajnokság startjáig.
Hazánkat eme nemes sport két kiváló űzője képviseli, akiket még - furcsamód - senki sem űzött el sehova, de majd most...
A blog szerkesztősége komoly szponzorokat is meggyőzött az esemény fontosságáról, így hát elegendő forrás gyűlt össze ahhoz, hogy külön tudósítót küldjön a versenyre, aki rendszeresen be fog számolni az események menetéről.
Előljáróban megemlíthetjük, hogy hazánk eme két kiváló sportolója a korábbi versenyeken is vezető helyeken szerepelt: a kocsi kormányánál és az anyósülésen egyaránt.

Külön szponzori hozzájárulást tudtunk kicsikarni az Alsóbágyfalvi Bőrdíszműves Szövetkezet elnökségétől a Füredi Zöld Övtatyók biztosítása érdekében.
Komoly pénzeket biztosított a Kalamajka Horgászbolt, a Rívófló zsinórgyár, az Európai Tenkara Szövetség mindkét tagja, a Vízió horgászcucc forgalmazója, a Régi Hugi webshop örökifjú tulajdonosa, valamint néhány magánszemély, akikről majd alkalomadtán említést fogunk tenni, legalábbis helyszíni tudósítónk- a továbbiakban nevezzük Aranyos Angyalkának, röviden AA- ezt ígérte.
Erről jut eszünkbe: a Várnadrink Kft. biztosítja a versenyzők és tudósítónk állandó alkoholszintjét, amennyiben az bármilyen külső, vagy belső ok miatt veszélyesen, asszimptotikusan a nullához közelítene.
Viszont sajnálattal közöljük, hogy sem a MOHOSZ, sem a Műhosz, sem a CEEFF, sem a MMMŰHOSZ nem szerezte meg a helyszíni közvetítés jogát, mert a franc sem támogatta ebben őket, így hát bármilyen, AA-tól származó, illetve ezen a blogon közzétett írás, fénykép engedéllyel, vagy engedély nélküli közlése azonnal büntetőjogi feljelentést von maga után.
A szerzői jog az smafu, vagy mi a fene?!
A MOHOSZ-nak még egy fotómasinára se futotta,- pedig állítólag ott a pénz- ahogy egy ideje a korábbi versenyekről sem jelentetett meg semmiféle tudósítást, pedig milyen komoly eredmények születtek a gázlónadrágokban!

Tehát: holnap kezdés!
Már alig várjuk.
Hajrá magyarok!!!

4 megjegyzés:

  1. Gizi10:07

    Köszönjük AA,hajrá fiúk!

    VálaszTörlés
  2. Névtelen11:04

    há most ríjjok vagy navessek?
    most inkóbb ríjjok!
    madafukker

    VálaszTörlés
  3. Névtelen23:40

    Várj, megpróbálom megfejteni:
    Kalamajka Horgászbolt = Kaland Horgászbolt
    Rivófló = AIRFLO
    Vízió = VISION
    Régi Hugi = Rudi Heger
    Várnadrink = VÁRDADRINK
    Aranyos Angyalka = Aranka

    eltaláltam?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, ezt eltaláltad!
      Honnan vagy ilyen okos?

      Törlés